Auto-Air Gold Plating 120 ml

Kategori: Betesbyggarkiosken

Taggar: Guld, Måla själv, Tillbehör Träbeten, Airbrush Färg, Metall, Göra gummibete

Auto-Air Gold Plating 120 ml

499,00 kr (Ord. pris 679,00 kr)
Artikelnr.
208803
Lagerstatus:
Finns i lager
Artikelgrupp:
Kategori
Betesbyggarkiosken
st

Produktinformation

Auto-Air är pionjärer när det kommer till vattenbaserade customfärger och airbrushfärger. Välbeprövade, hållbara och unika. Färgerna är under ständig utveckling med hjälp av den senaste teknologin och materialen.
Färgerna används flitigt vid custom målning av bildelar och hjälmar och är väldigt populära då dom har extremt finfördelade metallpigment som ger underbara skiftningar och liv till dina beten.
Auto airs färger är baserade på hög grad av metall pigment och flakes som återger olika iridiserande highlight, och pearleffekter. Många av dem har samma typ av effekt som riktiga fiskfjäll har.

Gold Plating: Är T6-flygplansaluminium med en guld-gul beläggning. Färgen skapar en högreflekterande guld-metallisk finish. Bör icke spädas. Har en mycket bra vidhäftningsförmåga på de flesta ytor.

För bäst effekt bör färgen läggas på en svart yta i väldigt tunna lager. Att lägga tunna lager är extremt viktigt, lägger du för tjockt så försvinner effekten så se till att den svarta bakgrunden lyser igenom.